Agenda

Hieronder onze agenda met alle evenementen.
Weten wanneer de kaart wijzigt? kijk op de kalender rechts.
(óf als je de website op een tablet of mobiel bekijkt ónder de evenementen…)

25 juni 2017

12:00 - 23:00

Historisch Lang Tafelen

Historisch Lang Tafelen

Een buitenfeest met straattheater, muziek, eten en drinken.
Van Expresszo slingert langs café de Zaak naar Die Lange, El Kantra, de Vliegenier, bar Herberg, Vriendschap de hoek om naar Seventy Seven, Zanzibar, Brooklyn, Tympaan tot bij café Bommel de feestelijkste lange picknicktafel. Ieder café of restaurant serveert één tot drie kleine (deel)hapjes voor een bedrag van max € 5,00 per stuk. Je zoekt een plekje en scharrelt een heerlijk maaltje bij elkaar dat je aan tafel met vrienden kunt eten.
Historisch lang tafelen met prachtig straattheater, activiteiten voor kids en de leukste muziek is een feest voor iedereen.

21 augustus 2017 - 2 september 2017

00:00 - 00:00

Nazomeren in Vriendschap

Nazomeren in Vriendschap

Tijdens Zeeland Nazomer Festival serveren wij wederom een prachtig deelmenu NAZOMEREN in Vriendschap. Alle muzikanten die optreden op de Abdij krijgen dit mooie menu óók voorgeschoteld. We serveren het in 3 gangen en kunnen dat lekker vlot of, als je dat wilt, juist langzaam serveren. Voor, tijdens of na de voorstelling want tijdens dit mooie festival is de keuken extra lang open. Het menu kost € 26,50 per persoon inclusief koffie of thee. Reserveren is fijn!