Sous chef

Onze sous-chef werkt vooral op de werkvloer van de keuken en is daar samen met onze 2 getalenteerde toegewijde chefs eindverantwoordelijk voor alle mooie en duurzame producten die worden ingekocht, de uiteenlopende bereidingen, de planning, kostprijsberekening en andere zaken die maken dat de keuken van Vriendschap altijd in ontwikkeling is.

Wij vragen
Ruime ervaring als zelfstandig werkend kok of, nog beter, als souschef.
Kennis van wat er in de wereld te koop is en van nieuwe tendensen en bereidingswijzen.
Ervaring in het toepassen van HACCP procedures.
Je hebt passie voor koken met prachtige lokale producten en het maken van mooie gerechten.
Je hebt oog voor detail en begrijpt dat alles draait om samen met al die andere leuke collega’s te werken aan al het moois dat Vriendschap iedere dag te bieden heeft.
Je bent communicatief vaardig en een echte teamplayer en zorgt daarmee voor de goede sfeer in ons team.

Arbeidsvoorwaarden
Goede arbeidsvoorwaarden (zowel primair als secundair), een vaste arbeidsovereenkomst en, na het werk, tussendoor of er voor, een moment om lekker te eten en een drankje te doen met de leukste collega’s.

2 comments

Tobias Turlette

Hallo!

Ik ben heel erg opzoek naar een nieuwe uitdaging voor een aantal dagen in de week.
Geboren en getogen op Zeeland en sinds een jaar of 8 woon ik in Middelburg. Als Zelfstandig werkend kok werk ik inmiddels al weer meer dan 10 jaar op Walcheren en ben gek op onze streekproducten.

Graag zou ik eens langskomen om het te hebben over een van jullie vacatures in de keuken.

Groeten!

Tobias Turlette

Plaats een reactie