Werken in Vriendschap

IMG_6970is oprecht willen weten wat wij doen en waarom, waar alle mooie producten vandaan komen en hoe wij die bereiden. Je wordt er blij van onze gasten net dat extra’s te geven waardoor Vriendschap echt Vriendschap voelt. Je houdt van hard werken en bent bereid iets op te vangen voor een ander zodat je onderdeel wordt van de grote ietwat rumoerige & trotse familie die Vriendschap heet!IMG_6970

6 comments

Jolene de Snoo

Hallo,
Ik zou graag werken bij de vriendschap als afwasser. Ik ben 13 jaar oud en zit op csw Toorop. Ik wil later heel graag iets in de horeca doen dus daarom wil ik weten of ik daar geschikt voor ben.
Groeten Jolene de Snoo

Maya seghers

Ik ben maya en ben 17 jaar ik word in november 18 en zou graag bediening bij u willen gaan doen als baantje ik zit op nehalennia kruisweg in mijn laatste jaar en ik werk nu nog bij de mcdonalds waar k het niet naar mijn zin heb.

Ik hoop zo snel mogelijk iets van u te horen

Met vriendelijke groet maya seghers

Mariska Weug

Beste Connie,

ik ben 24 jaar en momenteel opzoek naar een baan voor in de ochtend en middag
ik werk in de avonden af en toe in een hotel restaurant in zoutelanden en wil graag nog een dag invulling hebben. ik hoor graag meer van u ook zou ik eventueel morgen (als dat gaat voor u) of maandag even langs kunnen komen met mijn cv en verdere informatie in te winnen.

ik hoor graag snel meer!

Mvg.

Plaats een reactie