Zelfstandig werkend kok / sous chef

Als zelfstandig werkend kok werk je samen met een kundig en gedreven team, heb je overleg met de mensen in de bediening, je doet bestellingen, denkt mee over nieuwe gerechten, bent nieuwsgierig naar nieuwe tendensen maar bent ook op de hoogte van de klassieke bereidingen. Je hebt respect voor al die prachtige ingrediënten die vrijwel dagelijks binnen komen van wel 40 verschillende, veelal lokale leveranciers en wil daar de heerlijkste gerechten mee maken.Je bent creatief, nieuwe gerechten ontwikkelen en denkt mee over onze koers.

Functie-eisen
– je hebt je papieren gehaald als zelfstandig werkend kok of doet dit werk al langer en hebt je sporen in de praktijk verdiend.
– je begrijpt dat je werk begint bij een schone werkplek, weet het 1 en ander van HACCP en bent niet alleen opgeruimd in de praktische maar liefst ook in figuurlijke zin.
– je houdt er van lekker door te pakken, bent een kei in organiseren en wil je collega’s graag helpen, je kent de meeste kooktechnieken en gebruikt die ervaring om minder ervaren collega’s te coachen en te stimuleren zodat zij dit prachtige vak net zo goed leren uitoefenen.
– een flexibele open visie op alle moois dat in Vriendschap bereid wordt, op de gasten die er komen en op je team
– je bent altijd gretig bezig met nieuwe koersen die er zijn in de restaurantwereld en kansen die er liggen en maakt daar handig gebruik van.
– leidinggevende capaciteiten

Arbeidsvoorwaarden
– Een dynamische werkplek op 1 van de mooiste punten in de stad.
– Ruimte om door te groeien naar, of te starten als, sous chef.
– Een moderne keuken, gereedschap en apparatuur.
– Samenwerken met een geweldig jong en betrokken team, prima secundaire arbeidsvoorwaarden en een duurzame arbeidsovereenkomst volgens horeca CAO, salaris in overleg.

Iets voor jou? Vul je gegevens hieronder in of kom langs!

Vul het telefoonnummer in waar je het beste op te bereiken bent.
Vul je emailadres in zodat we eventueel per email kunnen reageren.